Pencuri Pakar + Sperma ?

Seorang pencuri Pakar merompak bank di mana kepakaran utamanya adalah memecahkan kod rahsia pintu almari besi. Ia selalu bekerja sendiri tanpa dibantu sesiapa.

Suatu ketika, ketika di tengah malam dia memasuki sebuah bank yang baru 1 minggu dirasmikan. Sebuah almari penyimpanan dengan nombor rahsia yang paling canggih berjaya dibukanya.

Namun ia sedikit hairan kerana di sana tidak terdapat wang sama sekali, melainkan cawan-cawan berisikan puding warna susu. Ruangannya pun dingin sekali.

Akhirnya ia memutuskan untuk memakan puding- puding tersebut sebelum membuka almari besi lainnya. Kerana lapar ia habiskan semua puding di almari besi pertama. Almari besi kedua berhasil dibuka, sekali lagi ia terjumpa puding dalam cawan-cawan plastik.

Seluruh almari ada 5 unit, dan kesemuanya berisi puding, dan ia menghabiskan banyak sekali puding kerana lapar. Namun ia dengan kekenyangan dia pun pulang ke rumah dan berasa hairan, kenapa bank itu tidak menyimpan wang sama sekali. Atau mereka memang sudah mengetahuinya akan dicuri? Aah biarlah yang penting aku kenyang

Keesokan paginya dia bangun kerena suara penghatar surat khabar memasukkan surat khabar ke dalam rumahnya melalui celah jendelanya. Sambil menguap dia membuka surat khabar dan terpaku melihat Head Line di halaman pertama dengan judul bertuliskan dengan huruf yang besar -besar.

BANK SPERMA DIROMPAK



0 comments:

Post a Comment