14 Tanda-Tanda Cinta Anda Semakin Pudar



1♥Malas angkat telefon..
2♥ Taip sms pun pendek2 jer..
3♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
4♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.' . masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!
5♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
6♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
7♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
8♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
9♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
10♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
11♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
12♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
13♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
14♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya kreadit cepat habis

2 comments:

aliya atina said...

Hurm agaknya kenapa lah cinta boleh berpudar :'(

Jabar Ainal ^^ said...

erm...camtu erk?? erm.....patut la....mohon share ye...^^

Post a Comment